LJUD & BILD

Vi hjälper dig med din ljud & bildinstallation i ditt hem eller på ditt företag

Ett ljudsystem för hela huset

Vill du spela musik i ditt uterum, kök eller ha ljud i flera rum? Planerar du att bygga nytt hus eller renovera? Vi kan hjälpa dig tidigt i processen genom att ta fram ett förslag på ljudsystem för ett eller flera rum.

Med VSSL får du tillgång till all din favoritmusik från alla dina favoritappar till exempel Spotify, Apple Music. Det är enkelt att skapa flera zoner och bygga små och stora system. Systemet är kompatibelt med Google vilket gör att du kan styra hela systemet med din röst. Vi är återförsäljare för VSSL:s produkter.

Infällda högtalare.

Ett brett sortiment av olika tak- och vägghögtalare för infällnad. Med hjälp utav infällda högtalare kan man skapa en mycket stilren och diskret ljudinstallation.
De flesta högtalarna har ramlöst magnetiskt galler vilket gör att högtalarna smälter in i miljön.

Funderar du på ljudinstallation?  Kontakta oss idag!

Ljud på ditt företag

Vi skapar en härlig ljudatmosfär och installerar kompletta ljudsystem på företag, i restauranger, barer, hotell, padelhallar och i konferensrum. Ni får ett system som är anpassat för er verksamhet och är enkelt att använda.

TV och skärmar.

Installation av både TV i privata hem & professionella skärmar till företag. Vi hjälper dig att montera väggfäste och att hänga upp TV/skärm. Har du många olika fjärrkontroller så kan vi hjälpa dig att samla tekniken på ett och samma ställe, och styra från en och samma fjärrkontroll.

Några kunder